Al eens gedacht aan een ontbijtborrel voor het organiseren van jullie babyborrel?

Iets om toch naar uit te kijken is het eerste feest van je ukkie. Wat als we nu eens géén klassieke receptie geven en opteren voor een ontbijtborrel? Een ontbijt vroeg in de morgen, de geur van vers gebakken ontbijtkoeken en vers gezette koffie. Het kan. Met het team van wafels.be verzorgen we jouw ontbijtborrel zoals u het ervaart in de meest luxueuze hotels.

Een ontbijtborrel organiseren voor je babyborrel

Je merkt het reeds op bij het betreden van de feestlocatie. Alles is in gereedheid gebracht om jullie in stijl te ontvangen. Dat kan met een glaasje bij het binnenkomen maar is géén absolute must. Het is ook perfect mogelijk om direct aan het ontbijtbuffet aan te schuiven. Het buffet is rijkelijk met diverse broden, ontbijtkoeken, broodjes en divers beleg. Ook yoghurt. Roereitjes, worstjes en ook warme pannenkoeken in bediening. We zorgen voor vers gezette koffie, niet meegebracht van thuis. Géén papier op de tafels, maar mooie nappen en bediening in uniforme kledij. Allemaal standaard.

Naast de babyborrel formules met wafels en pannenkoeken kan je dus ook een super lekker en perfect georganiseerd babyborrel ontbijt boeken met het geoliede team van wafels.be.

Ook een babyborrel ontbijt geven? Vraag vrijblijvend informatie op.

Culinaire groeten,

https://www.wafels.be