De teller staat op 30 jaar ervaring. 20 Jaar verzorgen we reeds babyborrels van a tot Z.

Zowat héél Vlaanderen hebben we reeds doorkruist. In Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen maar ook in Henegouwen en Vlaams Brabant waren we reeds te gast met onze lekkere wafels en pannenkoeken. Er zijn in Vlaanderen nog weinig zalen waar we niet zijn geweest. We kunnen dus als de beste advies geven over het organiseren van een babyborrel op locatie.

Het organiseren van een babyborrel start meestal in 3de maand van de zwangerschap. éénmaal zekerheid kunnen we de koe bij de horens vatten. Best eerst uitmaken of we opteren om iedereen thuis te ontvangen of toch maar die babyborrel? Goed idee, je kan ook opteren voor een sip en see waarbij de sfeer toch net iets losser is en de prijs opmerkelijk lager. Ook daar kan het team van wafels.be u helpen. Met ruim 30 jaar ervaring en als eerste in België de pionier en trendsetter van de babyborrels.

Wafels.be op jouw feest

 

De zaal ligt vast, dan uitkijken voor een geschikte traiteur. Iemand met kennis van zaken, géén prutser. Iemand die letterlijk de last van jullie schouders wegneemt. Je betaalt eigenlijk voor een stress vrije babyborrel. Ook op onze vaste locatie ( géén feestlocatie ) zal het je niet verbazen dat er pijltje naar het stress vrije terras staat. Leuk hé? Het wegnemen van die stres start reeds vanaf het eerste gesprek. Jullie merken onmiddellijk dat wij over jaren ervaring beschikken. Niet enkel ervaring, maar ook een groot inlevingsvermogen, we begrijpen het als de beste dat jullie graag zelf instaan voor de drankjes, dat kan. Zelf de koffie service voor jullie rekening nemen met onze pannenkoeken en wafels? Dat mag.

Onze formules zijn met de grootste zorg en ervaring samengesteld. Wie graag opteert voor een welkomstdrankje, met of zonder koffie… kijk zeker even op www.wafels.be

Alvast gefeliciteerd en graag tot weldra.

Reserveren via deze link.