Een bedrijfsfeest organiseren met wafels en pannenkoeken. Je feest zal nog lang zoet nasmaken.

Wie graag eens origineel uit de hoek komt kan een bedrijfsfeest organiseren zonder het budget uit het oog te verliezen kan beroep doen op de catering van wafels.be. Met ruim 30 jaar ervaring en 20 jaar in het organiseren van feesten en evenementen met wafels en pannenkoeken kunnen wij iets voor u betekenen.

Het hoeft niet altijd héél duur en overdreven zijn. Een gewoon maar perfect gebakken wafel kan evenveel genot schenken. Trouwens als er wafels en pannenkoeken zijn dan is het feest. Net daar bieden we uw genodigden een meerwaarde. De look en feel van het Wafel Atelier in Kortrijk als eens ervaren? Mooi ingericht zoals u het nog nergens zag. Uniforme kledij, en een drie sterren service. Net die ervaring proberen we ook op uw bedrijfsfeest op te wekken.

Bedrijfsfeest met wafels van het Wafel Atelier

Met onze foodtruck, waffletruck of hoe u het ook wilt noemen kunnen we de genodigden op een snelle en efficiënte manier voorzien van de lekkerste wafels en pannenkoeken. Heeft u liever dat we deel uit maken van de omgeving dan stellen we onze stand binnen op. Ook een tent behoort tot de mogelijkheden. Welk bedrijfsfeest u ook in gedachten heeft, opendeurdag, traktatie, een aantal dagen, weken zonder arbeidsongeval, we werken graag en vlot op uw feest. Feesten van enkele 100den tot enkele 1000 den genodigden. We kunnen het perfect voor u verzorgen. In onze lijst van referenties héél wat mooie feesten. Gekende en minder gekende bedrijven, maar één ding gemeenschappelijk, een mooi feest met wafels en pannenkoeken verzorgt door het team van wafels.be. Onze mogelijkheden zijn niet begrensd, we komen naar u toe in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen maar ook Antwerpen en Brussel.

Tot weldra. Méér informatie kan je hier vinden. https://www.wafels.be

Culinaire groeten,

Steven