De prijs van een babyborrel kan sterk variëren tegenwoordig.

Zowat iedereen is ondertussen vertrouwd met het principe van babyborrels. Het feest voor de pasgeboren baby waarop familie, vrienden en kennissen de baby komen bewonderen. Op een bepaald moment moesten wij zowat elke week wel naar een babyborrel. Niet enkel tijdrovend, maar ook een kostelijke grap. Uiteraard zijn wij blij… maar het kan ook anders. Een sip en see is de toekomst. Een wat? Een sip and see. Komen, kijken, hapje, drankje. De prijs van de babyborrel is niet enkel een stuk lager, ook de sfeer is aangenamer.

Een feest zoals een babyborrel, maar korter in tijdsduur en minder stijf. Mensen komen en mensen gaan. Feesten van een paar duizend euro zijn voorbij. Niet iedereen heeft zin om zowat elke week ergens aan tafel bij te schuiven. Grote dessertbuffetten, mega ontbijten, receptie formules voor een babyborrel met prijzen van 15 tot 25 à 30 euro per persoon. Néén, dat is voorbij. Alles evolueert, zo ook het voorstellen van de baby aan de familie en vrienden. In een tijd waar beide ouders uit gaan werken is er nog weinig tijd om samen door te brengen. Die tijd is kostbaar.

De rpijs van een babyborrel kan sterk verschillen

 

Met onze sip en see formules scoort u even goed. De verwachtingen zijn op zich minder hoog, maar daarom is het feest niet minder aangenaam of lekker. Wij bieden jonge ouders de kans, om een mooi feest op poten te zetten met een beperkt budget.

Zo is er reeds een pannenkoeken en wafel formule vanaf 7.00 euro. Een beperkt ontbijtje vanaf 7.00 euro. Ook de zaal hoeft helemaal niet ingekleed te zijn, sober kan ook goed zijn. less is more. Alles draait om de baby.

Contacteer ons om over uw plannen te praten.

Steven De Sloover
0493/ 34 03 72