Onze professioneel uitgeruste waffletruck komt jouw richting uit!

Belgische wafels op jouw feest geserveerd vanuit onze waffletruck. De klassieke Luikse wafel, maar ook de Brusselse wafels en wafels op een stokje. Dat vergt enige uitleg. Wat is er zoals in onze foodtruck te verkrijgen? De Luikse wafels is vast deeg waarbij parelsuiker wordt toegevoegd. Zacht maar op zich iets zwaarder. De wafel die u (ik niet méér) eet in Brussel en aan de kust. Deze hoeft géén beleg, maar als u langs het Wafel Atelier bent gekomen denkt u daar helemaal anders over. De Brusselse wafel is vloeibaar deeg, zonder suiker, krokant gebakken en lichter. Op zich weinig smaak, laten we daar niet flauw over doen. Het zijn de toppings zoals bloemsuiker, slagroom, chocoladesaus en andere dips die deze wafel maken. in de zomer ook vaak fruit zoals verse aardbeien. Al deze lekkernijen en méér kan u verkrijgen in onze waffletruck op jouw feest.

de waffletruck van wafels.be verzorgt ook uw feest

 

Naast het klassieke assortiment hebben we ook wafels op een stokje. Bijzonder leuk voor kinderen en grote kinderen. De wafels nodigen uit om te versieren. Op jullie vraag brengen we niet enkel melk chocolade, maar kunnen we ook donkere chocolade en witte chocolade voorzien. Na de chocolade versieren we met diverse toppings zoals marshmallow, nootjes, hagelslag, enz… het resultaat is super leuk en bijzonder lekker.

In al dat wafel geweld zijn we bijna vergeten zeggen dat we ook pannenkoeken bakken. Ruim 20 jaar. met suiker, maar ook met slagroom of een bolletje ijs. Wie nog niet overtuigd is kan komen proeven in het atelier. Het Wafel Atelier. Kortrijk’s bekendste wafel zaak.

Meer info nodig? Kijk even op www.wafels.be