Onze waffletruck of foodtruck laten we maar zeggen wafelkraam met wafels komt naar je toe.

De beste Belgische wafels met ons wafelkraam komt naar je toe. De onweerstaanbaar lekkere Luikse wafels met parelsuiker, zacht en zo lekker. Naakt of met een saus naar keuze. Witte, bruine of donkere chocoladesaus als dip. Onze wafels worden in de waffletruck gebakken volgens de regels van de kunst.

Een grote variatie dips en sausjes maken onze waffletruck gegeerd bij jong en oud. Een nieuwe wafelwagen ingericht volgens de regels van de kunst. Maar het stopt niet bij de Luikse wafel. Ook Brusselse wafels behoren tot het aanbod. Besprenkeld met bloemsuiker en verse slagroom. Om vingers en duimen bij af te likken. Krokant en toch smeuïg van binnen. Onze Brusselse wafels behoren al jaren tot de absolute top. Voor wie zijn gading nog niet gevonden heeft kunnen we nog een stapje verder gaan. Wafels op een stokje. Ontelbaar vele mogelijkheden om te combineren. Om direct weg te happen om verpakt als gift.

 

Bij al dat lekkers hoort vaak ook een lekker drankje. Of je nu opteert voor een kopje koffie, een warme chocolademelk of glaasje Champagne, we zorgen ervoor. Alles volgens de regels van de kunst en op een niveau zoals jullie van ons gewoon zijn. Kwaliteit!

Onze waffletruck komt naar je toe

Niks van wat we hierboven geschreven hebben is overdreven want al dat lekkers kan je komen proeven in ons Wafel Atelier te Kortrijk. Een hotspot uitgegroeid tot de beste en bekendste wafelzaak van Kortrijk en ver erbuiten. De creaties aangeboden in het Wafel Atelier zijn van een ander niveau dan u kent. En net dat alles nemen we mee op verplaatsing met onze waffletruck. Kortom het beste wafelkraam met de beste wafels en pannenkoeken is niet langer een droom. Het bestaat echt.

Contacteer ons, ons vuur brandt. Mail nu naar post@wafels.be 

Steven De Sloover
0493/ 34 03 72