Een babyborrel receptie organiseren met een verrassende invalshoek. Géén klassieke babyborrel receptie maar een feest dat nog lang zal blijven hangen.

De zoveelste babyborrel receptie met een hapje en een drankje waar eigenlijk nog weinig mensen van opkijken. Niks origineel zou je zeggen. Met het wafels.be verzorgen we jouw baby’s eerste receptie met een leuke invalshoek. Een buffet met wafels en pannenkoeken, anders gebracht. Met ruim 30 jaar ervaring en 20 jaar ervaring in het organiseren van babyborrels weten we perfect wat u verwacht.

Op zich is er niks mis met een hapje of een drankje. Maar zijn we het zoveelste toastje met zalm niet wat beu? Mini worstjes, een chipje. Laten we er een heus kinderfeest van maken en een buffet serveren met wafels en pannenkoeken. Mag het iets méér zijn dan kijken we naar wafels.be met vestiging in Oost-Vlaanderen. De hoofdzetel is in Maarkedal, en van daaruit vertrekt ook de catering op locatie.

Een babyborrel receptie organiseren met wafels en pannenkoeken.

U hoort het reeds bij het eerste contact,u bent in goede handen. Niks wordt opgedrongen, een vlotte correcte uitleg waarin u snel zal opvallen dat we héél wat ervaring in huis hebben. Van bij het eerste contact valt de stress van je schouders. Diverse mogelijkheden voor het organiseren van een babyborrel receptie. Formules met ijs en fruit, maar ook met een koffie service en welkomstdrankje. Je kan zelf een babyborrel ontbijt boeken met een zoete invulling. Een topper op jouw feest!

Ook geïnteresseerd in zo’n babyborrel receptie? Kijk even op wafels.be.

Culinaire groeten,

Steven De Sloover