Wafels.be organiseert een sip ’n see voor je baby. Een primeur voor België.

20 jaar lang hebben we babyborrels verzorgd. Die tijd lijkt nu definitief voorbij. De vaak te dure babyborrels nu, maken plaats voor een sip and see. Dat is een verkorte versie van een babyborrel waar de ouders alleen maar voordeel bij doen. Urenlang tafelen is niet méér van deze tijd. Alles veranderd zo ook het organiseren van een babyborrel.

Vaarwel babyborrels, welkom sip and see.

sip'n see of babyborrel

Op zo’n feest is iedereen zichzelf. Géén stijf gedoe en al zeker géén te dure catering. Alles mag wat losser. Géén dure zaal versiering maar gewoon een goed morgen, een warm welkom in mensentaal. Dat hebben de mensen van wafels.be goed begrepen. Met een aantal budgetvriendelijke babyborrel formules of zeggen we beter sip en see formules kunnen we jullie ongetwijfeld bekoren. Zo is er reeds een sip and see formule all in voor 8,25 euro. Perfecte service inbegrepen. Een ontbijtborrel of ontbijtreceptie met wafels.be met de nadruk op de pannenkoeken en wafels kost je nog géén 10 euro.

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van babyborrels weten we perfect hoe zo’n feest er vandaag kan uitzien. Géén dure saaie bedoening vol verplichtingen maar relaxed. Dat kan perfect!

Zo’n sip and see organiseer je net als een babyborrel zo’n 4 tot 10 weken na de geboorte. Een eenvoudige uitnodiging kan perfect. Hou ook de decoratie sober. zo’n sip and see vraagt dat niet. In tegenstelling tot een babyborrel duurt zo’n feestje meestal maar 2 uur. Méér tijd om nadien samen te genieten in alle rust thuis.

Contacteer ons vandaag nog voor jouw sip ’n see.