Een wafelkraam huren is altijd een goed idee. Laat je medewerkers genieten van heerlijke wafels en pannenkoeken. Wij bedienen Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

We komen graag met ons nieuw wafelkraam naar je toe. Géén oud vuil kraam waar je beperkt bent in ruimte maar gemaakt op maat om héél grote groepen te bedienen in een korte tijdspanne. Met ons wafelkraam rijden we door héél Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Onze centrale ligging in Maarkedal zit er zeker voor iets tussen. De afstand naar jouw bedrijf blijft beperkt  waardoor de kosten voor  verplaatsing niet sterk oplopen. In ons wafelkraam bieden we jouw genodigden de lekkerste pannenkoeken en wafels aan. En dat is niks gelogen. Afhankelijk van jouw budget kijken we voor een passende formule. Enkel pannenkoeken of enkel wafels. Beiden is vaak leuker, zo is er een keuze en kunnen we de genodigden bedienen op 2 fronten. Voor héle grote groepen plaatsen we het aantal wafelijzers bij in verhouding tot jouw genodigden. Zo zie je maar, op zoek naar een professioneel wafelkraam om te huren dan kunnen wij u helpen.

Professioneel wafelkraam huren in Oost-Vlaanderen.

In het aanbod kunnen we opteren voor pannenkoeken met suiker, Brusselse wafels maar ook Luikse wafels. Uiteraard met slagroom. Verse slagroom. Niet enkel de wafels en pannenkoeken zijn super lekker ook alle attesten van het kraam zijn steeds aanwezig. Een reden waarom héél wat bedrijven reeds jaren met ons samenwerken is de zekerheid op correct werken. Géén gezever, niet te laat komen en onze medewerkers worden correct betaald.

Ons vuur brandt, ons wafelkraam is gepoetst, we zijn klaar om jouw feest, opendeurdag of dag van d eklant kleur en smaak te geven met onze foodtruck.

Contacteer ons voor jouw feest.

Steven De Sloover.
0493/ 34 03 72