Het Wafel Atelier zorgt voor lekkere wafels op dag van de wetenschap in Howest.

Ook Howest in Kortrijk neemt deel en zorgt met het Wafel Atelier voor een lekker tussendoortje. Geef toe zonder een gevuld maagje kan je niet experimenteren. De hogeschool Howest is met 7000 leerlingen een iets kleinere hogeschool. De dag van de Wetenschap is het grootste wetenschapsevenement in Vlaanderen en Brussel. Vandaag 24 november is het dag van de wetenschap.

wafels van het wafel atelier op jouw locatie

Het Wafel Atelier uit Kortrijk verzorgt op regelmatige basis traiteur en catering opdrachten. Niet enkel de winkel op de Grote Kring in Kortrijk is een schot in de roos maar ook de Wafel Atelier diensten op locatie behoren tot de perfectie. Of u nu opteert voor Luikse wafels, Brusselse wafels of pannenkoeken. We werken graag een offerte op maat uit. Met onze foodtruck of zeggen we waffletruck, tent of stand binnen zorgen we voor een leuke en lekkere beleving.

Wat u ook viert, we zorgen voor een lekker hapje op jouw feest, traktatie, gelegenheid of opendeurdag. Met onze foodtruck, buffet of tent stellen we ons flexibel op. Zo ook op de traktatie in het Howest waar we onze buffet stand opstelden en zo de genodigden makkelijk konden bedienen.

Ruim 30 jaar horeca-ervaring en 20 jaar ervaring met het verzorgen van feesten en evenementen kunnen we iets voor u betekenen.

Geïnteresseerd? Kijk even op www.wafels.be of contacteer ons.

Culinaire groeten,

Steven De Sloover